STUDIO CRS International

OSNIVAČI:

Chiara Segala

Rođena u Breši (BS) 08.08.1972. Članica Italijanskog udruženja računovođa i revizora. Bogato iskustvo u korporativnim i poreskim oblastima. Kiara ima preko 20 godina profesionalnog iskustva u reviziji i pripremi finansijskih izveštaja koji su u skladu sa nacionalnim i međunarodnim standardima računovodstva i revizije. Član odbora statutarnih revizora, senior revizor, zakonski revizor i nadzorni odbor u kompanijama, koje kotiraju na berzi. Vlasnik profesionalne kompanije u Breši i saradnik Studija Caprioli Rossini Segala

Michele Rossini

Rođen u Castiglione delle Stiviere (MN) 30.9.1970. Član Italijanskog udruženja računovođa i revizora od 2004. Član Međunarodne poreske komisije Reda ovlašćenih računovođa i računovodstvenih stručnjaka iz Breše. Predsednik odbora revizora Confindustrije Srbija i savetnik Italijansko-srpske privredne komore. Vlasnik kompanije u Breši i od 2011. osnivač Studija Caprioli Rossini Segala - udruženje ovlašćenih računovođa sa specifičnim veštinama u nacionalnom i internacionalnom poslovanju, kao i korporativnom i poreskom poslovanju, posebno u pogledu međunarodnih komercijalnih i korporativnih transakcija (posebno u vezi sa balkanske zemlje), transakcije unutar grupa između kompanija koje pripadaju multinacionalnim grupacijama (savetovanje o transfernim cenama), i upravljanju u fazama internacionalizacije i posebno povezanim licima van Italije i u inostranstvu i mobilnosti osoblja, kao kao i u planiranju poreza i u pripremi ugovora i korporativnih sporazuma. Predavač na konferencijama o međunarodnom oporezivanju i internacionalizaciji italijanskih kompanija u inostranstvu. Saradnik specijalizovanih časopisa.

Stefano Caprioli

Rođen u Desenzano del Garda (BS) 19.3.1973. Član Italijanskog udruženja računovođa i revizora od 2002. godine i revizora od 2003. Član Međunarodne poreske komisije ovlašćenih računovođa i računovodstvenih stručnjaka iz Breše. Vlasnik kompanije u Montichiari (BS) i od 2011. osnivač Studija Caprioli Rossini Segala - udruženi ovlašćeni računovođa sa specifičnim veštinama u nacionalnom i međunarodnom poslovnom, korporativnom i poreskom polju, sa posebnim osvrtom na međunarodne komercijalne i korporativne transakcije ( posebno u odnosu na balkanske zemlje), transakcije unutar grupa između kompanija koje pripadaju multinacionalnim grupama (konsultantske usluge o transfernim cenama. Bogato iskustvo u carinskim pitanjima i u upravljanju fazama internacionalizacije, a posebno sa povezanim pravnim licima van Italije i u inostranstvu , u poreskom planiranju i korišćenju poreskih olakšica (npr Patent Box.) i pomoć u parnicama i postupcima izmirenja i prezaduženosti. Govornik na konferencijama o međunarodnom oporezivanju i internacionalizaciji italijanskih kompanija u inostranstvu.